0734 196 721
Suport clienti
|
|
Cosul meu
produse
0

0 lei
Nu aveti produse in cos!
Livram in toata tara pentru numai 18 RON
|
Optiune returnare gratuita
Acasa / Termeni si conditii


Termeni si conditii


Informatii generale

Magazinul online FashionSports.ro este administrat de catre societatea Redlime Depot srl, CUI 32759590, J23/346/2014 cu sediul in Otopeni, str. Nichita Stanescu, nr.20B, jud. Ilfov.. FashionSports.ro este un magazin online ce comercializeaza imbracaminte, incaltaminte si accesorii ORIGINALE.

Incheierea contractului

In vederea achizitionarii produselor prezentate pe acest site este necesara acceptarea prezentilor Termeni si Conditii, prin bifarea casutei din pagina de comanda, numai dupa citirea acestora. Bifarea casutei Sunt de Acord cu Termenii si Conditiile reprezinta acceptul dumneavoastra privind oferta de vanzare din partea Redlime Depot.

Societatea Redlime Depot isi rezerva dreptul de a aduce modificari acestor termeni si conditii, in functie de modificarea legislatiei sau de modificari ce tin de activitatea societatii, fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. Va rugam sa cititi cu atentie toate prevederile prezentilor Termeni si Conditii inainte de a le accepta.

Dreptul de denuntare unilaterala a contractului

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, si sa returneze in termen de 10 zile de la primirea produsului.

Pentru returnarea produselor este necesar ca acestea sa fie noi, nefolosite, in cutia originala si sa fie insotite de factura de cumparare precum si de etichetele nedetasate de produs.

In acest caz, costurile care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, cu exceptia cazului in care, la plasarea comenzii ati ales Optiunea returnare gratuita (Vezi sectiunea Politica retur). Returnarea produselor se va face in aceeasi modalitate prin care au fost livrate catre consumator, folosind serviciile unei firme de curierat. Nu se accepta retururi prin intermediul Postei Romane. Adresa la care puteti returna produsele este:

Redlime Depot srl
Str. George Bacovia, nr.15, bl. C6, sc.2, ap.10, Voluntari, Jud. Ilfov

Pentru orice problema legata de returnarea unui produs, va rugam nu ezitati sa ne contactati la adresa contact@fashionsports.ro sau la numarul de telefon 0734 196 721 de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00.

FashionSports.ro isi rezerva dreptul de a refuza o  comanda, motivele pentru refuz putand fi, dar fara a se limita la acestea:

-       o eroare legata de pretul, descrierea sau disponibilitatea produsului

-       nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc.)

 

Regulament cu privire la protectia datelor cu caracter personal

1.1. Redlime Depot srl este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 0013900


1.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, REDLIME DEPOT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.


1.3. Scopul colectarii datelor este:
– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,
– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

1.4. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a REDLIME DEPOT SRL, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.

1.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Nichita Stanescu, nr.20b, Otopeni, jud. Ilfov, REDLIME DEPOT SRL., va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

1.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Nichita Stanescu, nr.20b, Otopeni, jud. Ilfov, REDLIME DEPOT SRL, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

1.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

1.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

1.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

1.8. De asemenea, REDLIME DEPOT SRL poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asigur?tori.

1.9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


Informatii privitoare la livrare

Termenul de livrare este intre 7-9 zile, calculat de la data confirmarii comenzii dumneavoastra. Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face in 24 de ore de la confirmarea comenzii.

Preturile produselor sunt afisate pe site-ul FashionSports.ro sunt preturile finale pe care cumparatorul le achita.

Taxa de transport este de 18 RON indiferent de locul livrarii (in locatiile de livrare ale Fan Courier, vezi http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf ) sau de marimea coletului si se adauga costului produselor comandate.

Livrarile se efectueaza de luni pana vineri intre orele 09.00 - 18.00,iar in cazurile in care clientul specifica expres acest lucru, livrarea se poate efectua si sambata intre orele 9-14.

In majoritatea cazurilor veti fi contact telefonic de curier inaintea livrarii pentru a confirma toate detaliile necesare pentru efectuarea livrarii, inclusiv intervalul orar de livrare. Mai multe detalii in pagina Livrare.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului sau coletului in timpul transportului revine societatii de curierat (transportatorului) conform legislatiei in vigoare.

Modalitati de plata

Plata poate fi efectuata online cu cardul de debit sau credit sau ramburs catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului.

Informatii privind inregistrarea pe site

In vederea achizitionarii produselor oferite prin intermediul FashionSpots.ro, este alegerea dumneavoastra sa va creati un cont pe website-ul nostru, sau nu. La crearea acestui cont va obligati sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

Pentru inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti deplin responsabili pentru orice comenzi si plati facute prin utilizarea site-ului nostru de pe contul dumneavoastra.

Puteti utiliza site-ul FashionSports.ro doar pentru a viziona, comanda sau plati produsele disponibile pe site. Nu puteti utiliza site-ul FashionSports.ro: pentru a face vreo comanda sau plata ilegala sau speculativa, pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, calomniator, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege.

Drepturi de autor

Continutul, designul, structura site-ului FashionSports.ro sunt proprietatea Redlime Depot si sunt protejate de Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea, reproducerea in orice mod, transmiterea, distribuirea, vinderea, transferarea sau modificarea continutului, datelor, informatiilor sau materialelor aflate pe site-ul nostru nu este permisa.

Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru si accesul pe site-ul nostru nu va acorda nici o licenta sau drept de a utiliza oricare din denumiri, imagini, marci. Nu veti utiliza niciun dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Intregul software, aplicatiile, si modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastra sau pentru care noi avem licenta. Nu puteti reproduce, deconstrui, crea lucrari derivate, dezasambla sau decompila, vinde, inchiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

Limitarea raspunderii

Societatea Redlime Depot nu poate fi tinuta responsabila pentru :

(A) daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau un alt echipament ca urmare a accesarii sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini.

(B) orice prejudiciu, revendicare sau orice fel de daune care decurg din sau are in vreun fel legatura cu (I) orice utilizare a site-ului FashionSports.ro sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, (II) orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare sau plata

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

Dispozitii finale

Acesti termeni si conditii sunt guvernati de legislatia romaneasca aplicabila.

Nu este permis sa cesionati, delegati sau transferati drepturile sau obligatiile dumneavoastra din acesti termeni si conditii.