0734 196 721
Suport clienti
|
|
Cosul meu
produse
0

0 lei
Nu aveti produse in cos!
Livram in toata tara pentru numai 18 RON
|
Optiune returnare gratuita
Acasa / Politica Retur


Politica Retur


Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, si sa returneze produsul in termen de 10 zile de la primirea acestuia.

 

Pentru returnarea produselor este necesar ca acestea sa fie noi, nefolosite, in cutia originala si cu etichetele nedetasate de produs.

In acest caz, costurile care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, cu exceptia cazului in care, produsul prezinta defecte de fabricatie sau ati primit alt produs decat cel comandat, caz in care, costurile de retur cad in sarcina noastra.

Returnarea produselor se va face prin aceeasi modalitate prin care au fost livrate catre consumator, folosind serviciile unei firme de curierat. Nu se accepta retururi prin intermediul Postei Romane.

Alegeti Optiunea returnare gratuita pentru numai 5 Ron in momentul plasarii comenzii, si daca doriti sa returnati un produs, costul transportului este GRATUIT. In cazul in care doriti returnarea a doua sau mai multe produse din comanda, aceasta trebuie facuta o singura data pentru fiecare comanda in parte, in caz contrar, gratuitatea se aplica numai pentru primul retur.

Procedura de retur:

1. Trimiteti un e-mail catre adresa contact@fashionsports.ro cu toate detaliile comenzii dumneavoastra precum si produsele pe care doriti sa le returnati. Daca ati ales Optiunea returnare gratuita la plasarea comenzii, va rugam sa mentionati data si intervalul orar pentru ridicarea coletului de catre curier.
2. Dupa ce primiti confirmarea FashionSports.ro pentru retur, reimpachetati produsul/produsele in pachetul original si toate accesoriile originale, fara sa prezinte defecte, lipsuri sau urme de utilizare si atasati chitanta de la curier.
3. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului (citeste mai sus pentru exceptii) si numai prin curier (nu se accepta retururi prin intermediul Postei Romane). Nu se accepta plata ramburs. Daca doriti sa folositi serviciile noastre de curierat, va rog sa mentionati acest lucru in emailul de retur, precum si numarul de telefon, data si intervalul orar pentru ridicarea coletului de catre curier. Costul acestui serviciu este de 20 Ron si va fi dedus din suma returnata catre dvs.
4. Va rugam sa respectati conditiile de mai sus si va garantam 100% returnarea banilor. Conform legii, banii trebuie virati in contul mentionat de dvs. in maxim 14 zile de la primirea returului. Cu toate acestea, pentru ca dorim ne mentinem clientii cat mai multumiti, ne angajam sa va returnam banii intr-o perioada de maxim 5 zile.

Adresa la care puteti returna produsele este:

Redlime Depot srl
Str. Nichita Stanescu, nr. 24, Otopeni, Jud. Ilfov

Pentru orice problema legata de returnarea unui produs, va rugam nu ezitati sa ne contactati la adresa contact@fashionsports.ro sau la numarul de telefon 0734 196 721, de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00.