0734 196 721
Suport clienti
|
|
Cosul meu
produse
0

0 lei
Nu aveti produse in cos!
Livram in toata tara pentru numai 18 RON
|
Optiune returnare gratuita
Acasa / Cum Cumpar?


Cum Cumpar?


Puteti cumpara online cu cardul de debit sau credit sau prin ramburs catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului. 

In vederea achizitionarii produselor oferite prin intermediul FashionSports.ro, este alegerea dumneavoastra sa va creati un cont pe website-ul nostru. Crearea contului dureaza 2 minute si va permite vizualizarea istoricului si statusul comenzilor dvs, precum si salvarea datelor de facturare si livrare, pentru a putea plasa o comanda viitoare intr-un timp mult mai scurt.

La crearea acestui cont va obligati sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

Pentru inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Aveti deplina responsabilitate pentru orice comenzi si plati efectuate prin utilizarea site-ului nostru de pe contul dumneavoastra.